CINNAMON POPCORN

CINNAMON POPCORN
Laden...
CINNAMON POPCORN

Zelf je eigen popcorn maken, terwijl het buiten giet van de regen. Een heerlijk moment om tijd voor jezelf te nemen. De geur van kaneel zorgt voor een verwarmend effect, en brengt je hoofd tot rust. Een unieke combinatie van twee heerlijke smaakmakers. 

INGREDIËNTEN
• 50 gram JIMMY's maïs
• JIMMY's Popping Oil 
• JIMMY's Popcornzout
• 65 gram boter
• 3 theelepels suiker
• 1 theelepel vanille extract
• 1 theelepel kaneel

INSTRUCTIES

  1. Verhit de Whirley Pop Pan en zet deze op hoog vuur.
  2. Schenk een dun laagje JIMMY's Popping Oil in de pan, zorg dat de bodem met olie bedekt is.
  3. Doe de benodigde maïs in de pan. Draai aan de aangedreven roerwerk zodat alle korrels met olie bedekt worden.
  4. Strooi de heerlijke authentieke Flavacol Popcornzout over de popcorn en roer het nogmaals om.
  5. Laat de maïs rustig poppen. Circa 3 min. Zet het vuur uit als er geen maïskorrels meer poppen. 
  6. Smelt ondertussen de boter in een pannetje en roer het vanille extract door de gesmolten boter. 
  7. Mix de suiker en kaneel en meng dit samen tot een geheel met de gesmolten boter en vanille.
  8. Schenk dit over de verse popcorn en roer het goed door. 
  9. Mix de suiker en kaneel en strooi dit over de popcorn als boter nog warm is. Roer en schud tot alles mooi verdeeld is. 
  10. Naar smaak kun je nog meer kaneel of suiker toevoegen.

Heb je dit recept gemaakt? Deel het met Team JIMMY's op Instagram Stories! Tag en gebruik #jimmyspopcorn voor een repost. 

Powered by Amasty Magento 2 Blog Extension
Copyright © JIMMY Products B.V. Alle rechten voorbehouden.